3 Mar

Jazzen lever, tro det eller ej! Den andas i alla fall! Och har puls! Och ibland till och med plirar den lurigt, ur ögonvrån! Men nu är det annorlunda. Nu kan jazzen inte hålla sig längre. Den fnissar!!Varför?
-Jo, svaret är enkelt: inToDownTo! Den stundande brakfesten! Den briserande kulturkrevaden! Vårens stora jazz- och improvisationsupplevelse!

Äntligen slår vi oss samman. Tre unga, förvildade jazz- och improklubbar, i ett enda starkt rövarband! Jazzistán, Jazz på Hellsten och Club:Ovisation. Var för sig har vi länge, i ensamhet, och med ringa eller inget stöd, trotsat den ekonomiska tyngdkraften. Nu har vi ingått en ohelig allians! En sammansväjning. En pakt!

Mellan den 29:e och 31:a mars blubblar bägaren över, och den strävande, fria kulturen kryper fram ur samhällets golvspringor, för att fira sin existens med en jubelsprakande festival; inToDownTo!

Tre fantastiska kvällar, tre festliga jamsessions, en dubbeldäckad festivalbuss och massor av riktigt rigtigt bra musik! inToDownTo är precis vad du hoppats! inToDownTo är dessutom det du inte visste att du hoppades! Vi nöjer oss inte med ditt gillande. Vi vill se dig begaistrad! Häpen! Hänförd!

GARANTI:

Blir du mot förmodan vare sig begaistrad, häpen eller hänförd, så får du givetvis pengarna tillbaka. Det kan jag ta gift på.
Och då är det ju knappast till någon nackdel, att inToDownTo dessutom är GRATIS! Eller hur?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: